MENÜ

                  magyar termék

Cégismertető                  

 

 Tisztelt Látogató! 

Engedje meg, hogy pár mondatban bemutassam vállalkozásomat.

 

1996-ban alapítottam vállalkozásomat Nyíregyházán.

A kezdetekben más cégek tisztítószerei forgalmazásával foglalkoztam, de a megnövekedett igények és higiéniai követelményeket figyelemmel kisérve arra az elhatározásra jutottam, hogy saját tisztítószer családot hozok létre.

 

Ezért örömmel értesítem, hogy  2006-tól saját Fertisz névvel ellátott tisztítószerekkel bővítettem kereskedelmi tevékenységemet!

 

Szeretnék segítséget nyújtani az Önök igényeinek legmegfelelőbb tisztítószerek és higiéniai eszközök kiválasztásában. Vállalkozásom törekszik a már meglévő és leendő üzleti partnereim igényeinek maximális kiszolgálására. Bízom abban, hogy termékeim rendszeres használatával Önt is mielőbb minden szempontból megelégedett vásárlóim körében tudhatom.

 

A Fertisz fertőtlenítő és tisztítószerek bizonyítottan nagy hatású koncentrátumok, ezért rendszeres használatukkal 30-40% megtakarítás érhető el.

 

Termékeim úgy az iparban mind a  mezőgazdaságban vagy bármely felhasználási körben, minőségi és gazdasági szempontok figyelembevételével készülnek, környezetvédelmi és állagmegóvási alapanyagok felhasználásával kerülnek tisztelt fogyasztóink számára.

 

A tisztítószerek 5 literes és 20 literes visszaváltható kiszerelésben vásárolhatóak meg. Amennyiben valamelyik termék felkeltette érdeklődését, úgy keressen bizalommal és kérjen díjmentes bemutatót melynek keretében megismerkedhet személyesen is a tisztítószerekkel és a kedvező árakkal.

 

A tisztítószerek és fertőtlenítőszerek biztonságtechnikai adatlappal rendelkeznek.

Szükség esetén a takarítószemélyzet díjmentes oktatását is vállalom a megfelelő felhasználás érdekében!

Rövid határidővel és díjmentes szállítással dolgozom.

 

Amennyiben felkeltettem érdeklődését úgy kérem keressen bizalommal a további együttműködés reményében.

 

 

Hírek

Asztali nézet